Tuesday, May 15, 2012

Fenyőszappan Szezámolajjal / Pine Soap with Sesame oil









Összetevők: fenyőrügy-forrázat, kecsketej, kókuszvaj, shea vaj, olívaolaj, extra ápoló szezámolaj, erdeifenyő olaj, narancs olaj, fenyőrügy

Minden olaj közül a szezámolajnak van a legjobb áthatoló képessége, 40 százalék linolénsavat tartalmaz, ami segít megelõzni a bõrön található bakteriális fertõzéseket és hatásos gyulladásgátlónak is tartják. Rendkívül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, főleg E-vitaminban. Lecitint tartalmaz, ami segít megőrizni a bőr rugalmasságát. Hidratáló hatású, antiallergén.

A kecsketej bársonyossá teszi a bőrt, könnyen felszívódik, alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására magas ásvány és elektrolit tartalma és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt. Lúgos kémhatásának köszönhetően visszaállítja a bőr normál PH értékét.
A kókuszvaj gyorsan szívódik a bőrbe és bársonyos, sima bőrfelületet eredményez zsíros csillogás nélkül.

A shea vaj gazdag zsírsav, A-, E- és F- vitamin tartalma révén kiváló bőrápoló, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki.

Az erdeifenyő olaj fertőtlenítő, nyugtató. Enyhíti a fáradtság, kimerültség tüneteit. A narancsolaj nyugtató, közérzetjavító.

100 - 110 g


........................................................................................................................................


Ingredients: pine bud infusion, olive oil, coconut oil, shea butter, sesame oil, pine oil

3,5 - 3,9 oz

No comments:

Post a Comment