Thursday, May 31, 2012

Fűszeres - Mézes Kecsketejszappan Nádcukorral / Spicy Goat Milk Soap with Honey and Cane Sugar








Sütire emlékeztető, igazán illatos szappan, gyémánt alakú formában, a barna nádcukor szemek pedig gyengéden masszírozzák a bőrt.
Összetevők: kecsketej, olívaolaj, shea vaj, kókuszvaj, méz, barna nádcukor, fahéj, kurkuma, narancsolaj
A kecsketej bársonyossá teszi a bőrt, könnyen felszívódik, alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására. visszaállítja a bőr normál PH értékét. Tartalmaz aminosavakat, Q10 koenzimet ezenkívül több mint 70 féle könnyen felszívódó telítetlen zsírsavat.

A méz nagyon jó hatású az érzékeny vagy irritált bőrre. Mélyen táplál, megakadályozza a fertőzéseket, megtartja a nedvességet és megakadályozza a kiszáradást. Igazi antioxidáns, segíti a bőrsejtek megújulását.
A shea vaj kiváló bőrápoló. A bőrbe felszívódva, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki. Titka, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Kiválóan ápolja a száraz bőrt, mivel hidratáló, nyugtató, regeneráló, és gyulladáscsökkentő hatású. A shea vaj nem fényérzékeny, így nyáron is biztonsággal alkalmazható.
A kókuszvaj gyorsan szívódik a bőrbe és bársonyos, sima bőrfelületet eredményez zsíros csillogás nélkül.
A narancsolaj és a fahéj javítja a testfelszín vérellátását, illatuk nyugtató, hangulatjavító.

89 - 93 g


........................................................................................................................................


Ingredients: goat milk, olive oil, shea butter, coconut oil, honey, cane sugar, cinnamon, curcuma, orange oil
3,1 - 3,3 oz



No comments:

Post a Comment