Friday, May 11, 2012

Kamillás-Körömvirágos Csupa Oliva Szappan Citromolajjal / Chamomile Olive oil Soap with Lemon Oil and Marigold Petals








Tápláló, krémes szappan lágy citromillattal, gazdag olívaolaj tartalma miatt nem engedi a bőrt kiszáradni.
Összetevők: Kamillavirág-forrázat, olívaolaj, kókuszvaj, mandulaolaj, citromolaj, kamillavirág szirom, körömvirág szirom
A kamillavirág gyulladáscsökkentő, nyugtatja a bőrt, lehúzza a duzzanatokat. Enyhíti az irritáló kozmetikumokra adott negatív bőrreakciókat. Elősegíti a bőr felső rétegének helyreállását, felgyorsítja a sebgyógyulást. Csökkenti a bőr kipirosodását, enyhíti a viszketést.
A körömvirág a népi gyógyászat régóta bevált gyógynövénye. Fertőtlenítő és hámosító hatásának köszönhetően csípésekre, pattanásra, égési sérülésekre is alkalmazható. Sebgyógyító, sejtvédő, gyulladáscsökkentő, kiváló a repedezett, napégette bőr ápolására.
Az olívaolaj a száraz, hámló bőr legjobb gyógyszere akkor is, ha a pórusok hajlamosak az eldugulásra, mert a benne található esszenciális zsírsavak hatására sokkal kevesebb zsírt kell kiválasztani a pórusoknak, így könnyebbé válik a tisztulás. 
A mandulaolaj minden bőrtípusra alkalmazható, de elsősorban a száraz és az érzékeny bőr kedveli.
A citromolaj frissít, élénkít, javítja az általános hangulatot, közérzetet. 

82 - 84 g


.....................................................................................................................................


Ingredients: chamomile infusion, olive oil, coconut oil, almond oil, lemon oil, chamomile petals, marigold petals
3 oz

No comments:

Post a Comment