Friday, May 11, 2012

Vaníliaszappan Kecsketejjel és Mézzel / Unscented Vanilla Goat Milk Soap with Honey






A legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják, mert nem tartalmaz illóolajat, a vanília magok mégis élvezetes és természetesen lágy illatú fürdőzést biztosítanak.
Összetevők: kecsketej, olívaolaj, kókuszvaj, shea vaj, méhviasz, mandulaolaj, méz, vanília magok és aprított vaníliaszár
A kecsketej magas ásvány tartalma és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt tökéletes választás a száraz és érzékeny bőr ápolására. Lúgos kémhatásának köszönhetően visszaállítja a bőr normál PH értékét. Tartalmaz aminosavakat, Q10 koenzimet, A-, D-, B2-, B12-vitaminokat, valamint mikroelemeket: kalciumot, foszfort, magnéziumot és cinket, ezenkívül több mint 70 féle könnyen felszívódó telítetlen zsírsavat.
A méz nagyon jó hatású az érzékeny vagy irritált bőrre. Mélyen táplál, megakadályozza a fertőzéseket, megtartja a nedvességet és megakadályozza a kiszáradást. Igazi antioxidáns, segíti a bőrsejtek megújulását.
A mandulaolaj legnagyobb részét linolsav és olajsav alkotja, melyek védőréteget képeznek a bőrön, így megvédik a a kiszáradástól, külső hatásoktól. Természetes hatóanyagai nyugtatják bőrt. Enyhíti a viszketést és a gyulladásokat, puhábbá, simábbá teszi a bőrt.
A shea vaj gazdag zsírsav, A-, E- és F- vitamin tartalma révén kiváló bőrápoló. A bőrbe felszívódva, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki.
A kókuszvaj bársonyos, sima bőrt eredményez, nem fényérzékenyítő, így nyáron is használható.

92 - 100 g


........................................................................................................................................


Ingredients: goat milk, olive oil, coconut oil, shea butter, beeswax, almond oil, honey, vanilla seeds, chopped vanilla beam
3,2 - 3,5 oz

No comments:

Post a Comment