Thursday, June 21, 2012

Geránium illatú Fehéragyagos Vanília Kecsketejszappan Mandulaolajjal / Geranium Scented Vanilla Goat Milk Soap with White Clay and Almond Oil














Fő karaktere a rózsára emlékeztető geránium és az édes vaníliamagok illatának keveredése, a fehér agyag pedig a száraz és érzékeny bőr tisztítószere.

Összetevők: kecsketej, olívaolaj, shea vaj, kókuszvaj, mandula olaj, szőlőmagolaj, geránium olaj, fehér agyag, vanília mag és rúd 

A shea vaj kiváló bőrápoló. A bőrbe felszívódva, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki. Titka, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Kiválóan ápolja a száraz bőrt, mivel hidratáló, nyugtató, regeneráló, és gyulladáscsökkentő hatású. A shea vaj nem fényérzékeny, így nyáron is biztonsággal alkalmazható.

A kókuszvaj gyorsan szívódik a bőrbe és bársonyos, sima bőrfelületet eredményez zsíros csillogás nélkül.

A szőlőmagolaj a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, képes a kollagén szöveteket regenerálni. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására.

A kecsketej bársonyossá teszi a bőrt, könnyen felszívódik, alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására magas ásvány és elektrolit tartalma és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt. Lúgos kémhatásának köszönhetően visszaállítja a bőr normál PH értékét.
A mandulaolaj legnagyobb részét linolsav és olajsav alkotja, melyek védőréteget képeznek a bőrön, így megvédik a a kiszáradástól, külső hatásoktól. Természetes hatóanyagai nyugtatják bőrt. Enyhíti a viszketést és a gyulladásokat, puhábbá, simábbá teszi a bőrt.

A gerániumolaj frissít, élénkít, antiszeptikus hatású, egyensúlyban tartja a bőr faggyútermelését.

96 - 103 g


...............................................................................................................................


Ingredients: goat milk, olive oil, shea butter, coconut oil, almond oil, grape seed oil, geranium oil, white clay, vanilla seeds, chopped vanilla beam
3,4 - 3,6 oz


No comments:

Post a Comment