Friday, June 29, 2012

Kávés Keserű Körömvirágszappan grapefruitolajjal, aloe verával / Bitter Coffee Marigold Soap with Aloe Vera and Grapefruit Oil











A kávézacc eltávolítja a bőr legfelső elhalt hámrétegét és megnyitja a pórusokat, így az értékes hatóanyagok könnyebben szívódnak fel.  A koffein közvetlenül hat a keringésre, különösen a nyirokkeringésre, ezáltal javítja a bőr anyagcseréjét. Támogatja a méreganyag kiválasztási folyamatokat, így azok távoznak a szervezetből.
A körömvirág nyugtató, hámképződést serkentő, alkalmas a száraz, repedezett, napégette, túlzottan igénybe vett bőr ápolására.
Az aloe vera leveleiből préselt gél rendkívüli bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik, gyulladáscsökkentő, nedvességmegkötő, hűsítő hatású. Jótékony a viszkető, irritált, napégette, aknés bőrre. Kiváló antioxidáns, sejtmegújító, bőrmegújító tulajdonságokkal rendelkező anyag.
Az aktív szén mélyen tisztítja a bőr pórusait, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, aknés, mitesszeres bőr kíméletes ápolására használható.
A kakaóvaj egyedülálló zsírsav-összetétele miatt kiváló bőrápoló. Csökkenti az ekcémás bőr tüneteit és hidratáló hatása révén megakadályozza a betegség kiújulását, gyorsan és tartósan enyhíti a psoriasis tüneteit. Bőrpuhító, segíti a kirepedezett bőr gyógyulását.

A mandulaolaj védőréteget képez a bőrön, így megvédi a kiszáradástól, külső hatásoktól.

A grapefruit olaj kellemes, frissítő, fűszeres illat. Fertőtlenítő, nyugtató, serkenti a nyirokkeringést.

A szegfűszeg illóolaja meleg, fűszeres, aromás illóolaj. Serkenti az agyműködést, növeli a koncentrációt és afrodiziákumként is használják.
Összetevők: kávé, körömvirág-macerátum, olívaolaj, kókuszvaj, kakaóvaj, mandulaolaj, aloe vera gél, szegfűszegolaj, grapefruit olaj, kávé zacc, aktív szén, körömvirág-szirmok

81 - 87 g


........................................................................................................................................

Ingredients: coffee, homemade marigold oil, olive oil, coconut oil, cocoa butter, almond oil, aloe vera gel, clove oil, grapefruit oil, coffee grounds, activated charcoal, marigold petals
2,8 - 3 oz

No comments:

Post a Comment