Friday, June 29, 2012

Vörösáfonya-Csipkebogyó Kecsketejszappan mandulaolajjal / Cranberry Rosehip Goat Milk Soap with Almond Oil







Összetevők: kecsketej, csipkebogyó–forrázat, olívaolaj, shea vaj, kókuszvaj, mandulaolaj, szőlőmagolaj, szegfűszegolaj, gerániumolaj, édes paprikapor – a színért, vörösáfonya püré és csipkebogyóhús

A csipkebogyót tartalmazó készítmények az érzékeny, rozaceás vagy arra hajlamos bőr kezelésének hatásos szerei. Bőrtápláló és bőrregeneráló hatása miatt a száraz, érzékeny és öregedő bőrre is kiváló. A-provitamint tartalmaz, az A vitaminok a bőr regenerálása szempontjából a legfontosabbak, könnyedén felszívódnak a bőrbe, így hatásuk is jól érvényesül.
A szőlőmagolaj a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, képes a kollagén szöveteket regenerálni. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására.
A mandulaolaj legnagyobb részét linolsav és olajsav alkotja, melyek védőréteget képeznek a bőrön, így megvédik a a kiszáradástól, külső hatásoktól. Természetes hatóanyagai nyugtatják bőrt. Enyhíti a viszketést és a gyulladásokat, puhábbá, simábbá teszi a bőrt.
A kecsketej bársonyossá teszi a bőrt, könnyen felszívódik, alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására magas ásvány és elektrolit tartalma és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt.
A shea vaj titka, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Kiválóan ápolja a száraz bőrt, mivel hidratáló, nyugtató, regeneráló, és gyulladáscsökkentő hatású. A shea vaj nem fényérzékeny, így nyáron is biztonsággal alkalmazható.
A gerániumolaj frissít, élénkít, antiszeptikus hatású, egyensúlyban tartja a bőr faggyútermelését.                     
A szegfűszeg illóolaja meleg, fűszeres, aromás illóolaj. Serkenti az agyműködést, növeli a koncentrációt és afrodiziákumként is használják.
102 - 109 g


........................................................................................................................................


Ingredients: goat milk, rosehip infusion, olive oil, shea butter, coconut oil, almond oil, grape seed oil, clove oil, geranium oil, sweet paprika powder, chopped cranberry and rosehip
3,6 - 3,8 oz


No comments:

Post a Comment