Wednesday, August 22, 2012

Levendula – Fehércsokoládé Kecsketejszappan / White Chocolate Goat Milk Soap with Lavender Oil








Különleges íz – illat párosítás, az egyik kedvenc volt a vásárban J

Összetevők: kecsketej, bio kakaóvaj, fehércsokoládé, kókuszvaj, szőlőmag olaj, olívaolaj, lenmagolaj, levendula olaj

A kecsketej a bőrt bársonyossá teszi, kiválóan alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására. Több mint 70 telítetlen zsírsavat tartalmaz, s alacsony olvadáspontja miatt már 37 C-on behatol a bőr mélyebb rétegeibe és könnyen felszívódik.

A szőlőmag olaj a simaságot, rugalmasságot biztosítja, képes a kollagén szöveteket regenerálni. Könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására.

A kakaóvaj egyedülálló zsírsav-összetétele miatt kiváló bőrápoló. Csökkenti az ekcémás bőr tüneteit és hidratáló hatása révén megakadályozza a betegség kiújulását, gyorsan és tartósan enyhíti a psoriasis tüneteit. Bőrpuhító, segíti a kirepedezett bőr gyógyulását. 

A levendula illata helyreállítja a lelki egyensúlyt, segít az álmatlanság, túlérzékenység, idegesség, feszültségek felszámolásában. Lecsillapítja az elmét, támogatja a jó közérzet fenntartását.

89 – 93 g
......................................................................................................................................

Ingredients: goat milk, white chocolate, bio cocoa butter, coconut oil, grape seed oil, olive oil, linseed oil, lavender oil

3.3 oz


No comments:

Post a Comment