Wednesday, September 19, 2012

Bodzavirágos Mézes Bőrradír – Pakolás / Elderflower Honey Body Scrub with Yellow Clay








Összetevők: barna nádcukor, házi bodzaolaj, bodza virágzat, bio shea vaj, bio kakaóvaj, méz, szőlőmag olaj, sárga agyag, citrom olaj, rózsafa olaj, geránium olaj
A méz nagyon jó hatású az érzékeny vagy irritált bőrre. Mélyen táplál, megakadályozza a fertőzéseket, kiszáradást. C-, B1- és B2-vitaminokat tartalmaz, megköti a nedvességet, ezzel feszessé, rugalmassá, puhává teszi a bőrt. Igazi antioxidáns, segíti a sejtek megújulását, fokozza a vérbőséget. A benne található vitaminok, ásványi anyagok regenerálják a bőrt.
Miután szappannal megtisztítottuk bőrünket felvisszük a keveréket, a barna nádcukor eltávolítja az elhalt hámsejteket, felpezsdül a vérkeringés, igazán frissítő, jól eső masszírozás.
A természetes, adalékmentes sárga agyag ásványi anyagai feltöltik, tisztává, puhává varázsolják a bőrt. Összehúzza a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket, méreganyagokat, felesleges zsírokat, és az elhalt hámsejteket.
A citrom, rózsafa, geránium olajok intenzív, igazán nőies illatot adnak. Hatásaik: a citromolaj illata frissít, lelket önt az emberbe, ösztönzi a figyelem összpontosítását. Eloszlatja a félelmeket, határozatlanságot, elcsendesíti a túl heves érzelmeket.
A rózsafa olaj illata erősíti az idegrendszert, segít elviselni a szorongást, megnyugtatja az idegeket. Ösztönzi a helyes önértékelést.
A geránium olaj illata enyhíti a szorongást, jókedvre hangol és növeli az érzékiséget. Javítja a vérkeringést, a nyiroknedvek áramlását.
Végül lemossuk a maradék anyagokat és törülközővel felitatjuk a vízcseppeket. A shea vaj, kakaóvaj, szőlőmag olaj és a bodzaolaj elvégezték bőrünk visszazsírozását, így nincs szükség testápoló használatára.
Kis üvegcséje pedig praktikusan újra felhasználható akár fűszertartóként, vagy bármi más esztétikus tárolására alkalmas, így valóban nem terheljük a környezetünket újabb üres flakonnal.
Elsősorban testre ajánlom, az arc bőrének esetleg túl zsíros, vagy durva lehet.

Töltő tömeg: 200g, össz súly kb. 325 – 330g

........................................................................................................................................

Ingredients: brown cane sugar, elderflower oil, elderflower, bio shea butter, bio cocoa butter, honey, grape seed oil, yellow clay, lemon oil, rosewood oil, geranium oil

7 oz
net weight: 11.6 oz
 

No comments:

Post a Comment