Wednesday, September 19, 2012

Körömvirágos Fahéjas Bőrradír – Pakolás/ Marigold Cinnamon Body Scrub with White Clay







Összetevők: barna nádcukor, házi körömvirágolaj, körömvirág szirmok, bio shea vaj, bio kakaóvaj, sáfrányos szeklice olaj, fehér agyag, citrom olaj, rózsafa olaj, fahéj olaj

Nagyon szeretem az ilyen összetett készítményeket, mert nagyon hatékonyak és idő is spórolható velük.
Miután szappannal megtisztítottuk bőrünket felvisszük a keveréket, a barna nádcukor eltávolítja az elhalt hámsejteket, felpezsdül a vérkeringés, igazán frissítő, jól eső masszírozás.
Közben a fehér agyag összehúzza a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket, méreganyagokat, felesleges zsírokat.
A citrom, rózsafa és fahéj olajok intenzív illatot adnak! Aromaterápiás hatásuk: a citromolaj illata frissít, lelket önt az emberbe, ösztönzi a figyelem összpontosítását. Eloszlatja a félelmeket, határozatlanságot, elcsendesíti a túl heves érzelmeket.
A fahéj olaja hozzájárul a jó hangulat megteremtéséhez, gondolatébresztő, gondűző, erősítő. Jó izomlazító, végtagfájdalmakra is használható.
A rózsafa olaj illata erősíti az idegrendszert, segít elviselni a szorongást, megnyugtatja az idegeket. Ösztönzi a helyes önértékelést.
Végül lemossuk a maradék anyagokat és törülközővel felitatjuk a vízcseppeket. A shea vaj, kakaóvaj, körömvirág és sáfrányos szeklice olajak elvégezték bőrünk visszazsírozását is, így nincs szükség testápoló használatára.
Kis üvegcséje pedig praktikusan újra felhasználható akár fűszertartóként, vagy bármi más esztétikus tárolására alkalmas, így valóban nem terheljük a környezetünket újabb üres flakonnal.

Töltő tömeg: 200g, össz súly kb. 320 – 325g

.......................................................................................................................................

Ingredients: brown cane sugar, marigold oil, marigold petals, bio shea butter, bio cocoa butter, safflower oil, white clay, lemon oil, rosewood oil, cinnamon oil

7 oz
net weight: 11.6 oz
 

 

No comments:

Post a Comment