Wednesday, September 19, 2012

Narancsos Mentás Csokoládé Bőrradír / Orange - Mint Chocolate Body Scrub





Összetevők: barna nádcukor, fekete csokoládé, bio kakaóvaj, bio shea vaj, kókuszolaj, extra szűz olívaolaj, narancs olaj, menta olaj, grapefruit olaj

Miután szappannal megtisztítottuk bőrünket felvisszük a keveréket, a barna nádcukor eltávolítja az elhalt hámsejteket, felpezsdül a vérkeringés, igazán frissítő, jól eső masszírozás.
A csokoládépakolás méregteleníti a szöveteket, antioxidáns, hidratáló. Hatására feszesebbé, rugalmasabbá válik a bőr. A csokoládéban található kakaóvaj pedig puhítja, táplálja és védi a bőrt, egyúttal bársonyosan simává teszi, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat.

A narancs, menta, grapefruit olajok intenzív illatot adnak! Hatásaik: a narancs olaja nyugtató hatású, tompítja az indulatokat, enyhíti a bánatot. Élénkíti a vérkeringést, az új sejtek képződését, oldja az izomfeszültséget, görcsöket.

A menta frissít, eloszlatja az álmosságot, fáradtságot, élénkíti az agyműködést, segíti az összpontosítást. Ellazítja a feszült izmokat, illata javítja a légzést, tisztítja a légutakat.

A grapefruit olaj fertőtlenítő, nyugtató, segíti a bőr alatti szövetek vérellátását és a nyirokkeringést, meghűlés esetén légzéskönnyítő.
Végül lemossuk a maradék anyagokat és törülközővel felitatjuk a vízcseppeket. A shea vaj, kakaóvaj, kókuszolaj és az extra szűz olívaolaj elvégezték bőrünk visszazsírozását, így nincs szükség testápoló használatára.
Kis üvegcséje pedig praktikusan újra felhasználható akár fűszertartóként, vagy bármi más esztétikus tárolására alkalmas, így valóban nem terheljük a környezetünket újabb üres flakonnal.
Elsősorban testre ajánlom, az arc bőrének esetleg túl zsíros, vagy durva lehet.

Töltő tömeg: 200g, össz súly kb. 320 – 325g

......................................................................................................................................

Ingredients: brown cane sugar, black chocolate, bio cocoa butter, bio shea butter, coconut oil, extra virgin olive oil, orange oil, mint oil, grapefruit oil


7 oz
net weight: 11.6 oz
 

No comments:

Post a Comment